Kerstmarkt in Biezenmortel

prisma_kerst-logoOp zaterdag 12 december en zondag 13 december wordt er een kerstmarkt gehouden op Landpark Assisië in Biezenmortel. Op deze dagen is het prachtige park omgetoverd tot een winters en sfeervol geheel.

Op beide dagen is van alles te doen. De Kerstman is uiteraard aanwezig. Er is een huifkarrentocht en een rondlopende kerstgroep met dieren. Er zijn diverse optredens zoals diverse koren en in het bijzonder het bewonerskoor en er is een kerstsamenzang. De lagere school uit Biezenmortel geeft nog meer sfeer met een lampionnenoptocht op zaterdag om 19.00 uur. Deze start bij de Kapel; tijdens de optocht worden kaarsen aangestoken en het wordt afgesloten met chocomel op de kerstmarkt.

Er zijn leuke spullen te koop bij de kraampjes met hobby- en curiosa-artikelen en er is een kunstmarkt. Ook woonvoorzieningen en activiteitencentra hebben kerstspullen voor de verkoop. Voor de kinderen is er een kinderhoek met diverse activiteiten. Aan winterse versnaperingen ontbreekt het niet. Lokaal 12, het nieuwe evenemententerrein, de keuterboerderij en snuffelhal zijn geopend. Er is een verwarmde tent en de expositie PS LetMEbe is geopend. Het Landpark is zeer sfeervol verlicht. Kortom, er is genoeg te doen voor jong en oud.

Op zaterdag 12 december is de kerstmarkt geopend van 16.00 – 21.00 uur en op zondag 13 december van 13.00 – 18.00 uur. De kerstmarkt wordt gehouden op Landpark Assisië, Hooghoutseweg 3 in Biezenmortel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *