Radio Holland Online zet zich in voor stichting Make-A-Wish

MakeawishAls internetradiostation bestaat Radio Holland Online volgend jaar al 15 jaar. Dat is best uniek in dat wereldje en daar zijn we dan ook uitermate trots op. In al die jaren hebben we al veel ondernomen maar we wilden toch nog wel wat aan dat lijstje toevoegen.

Omdat we het er met het hele team over eens waren dat de stichting Make-A-Wish toch wel hele goede dingen doet was de beslissing snel gemaakt.We gaan ons daar voor inzetten.

Nu is het zo dat het radio maken voor ons een hobby is dus dat betekend de mouwen opstropen en hard werken om zonder eigen financiële middelen deze actie tot een succes te maken. Gelukkig kregen we uit diverse hoeken van het land steun op allerlei manieren. Dankzij deze bereidheid van instellingen,bedrijven maar ook particulieren hopen we het geheel succesvol af te ronden.

Het uiteindelijke resultaat van onze inspanningen de afgelopen maanden is te beluisteren en te bekijken op 29 & 30 december bij ‘T Plein te Udenhout waarvandaan we 2 dagen live onze uitzendingen zullen verzorgen. Tijdens deze dagen zullen we allerlei artiesten ontvangen zijn er mooie prijzen te winnen d.m.v. loterij en ook de kinderen zijn we niet vergeten.

De afsluiting zal op 30 december vanaf 20.00 uur plaats vinden in de vorm van een Hollandse feestavond met diverse artiesten die ook belangeloos hun medewerking verlenen. Kom ons vereren met een bezoekje tijdens deze dagen en maak samen met ons het verschil. RHO laat kinderen stralen.

MakeAWish-radio300P.S. We zijn tijdens deze dagen ook te beluisteren op 106.5 FM!

http://www.radiohollandonline.com
http://www.radiohollandonline.com/maw

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *