Ho ho ho, dat kan toch zomaar niet

Welkoop-01Zondag 20 december is het koopzondag in Udenhout. Voor heel veel inwoners van Udenhout, maar ook ver daarbuiten een mooie gelegenheid om de benodigde inkopen te doen voor de feestdagen. De tuin moet winterklaar zijn en in kerstsferen gebracht worden. Ieder persoon ‘moet’ aan het einde van het jaar verwend worden met kadootjes en lekker eten. En waar we onszelf allemaal willen verwennen, hebben we dat natuurlijk ook graag voor onze huisdieren over!
In een tijd waar we alles snel bij de hand willen hebben, zitten we in Udenhout natuurlijk helemaal goed. Alles is direct in het dorp verkrijgbaar en dat maakt het dorp Udenhout nou precies zo mooi…

En uitgerekend op de dag dat we op zondag al die winkels kunnen bezoeken, krijgen we links en rechts signalen dat één van die beeldbepalende en pijlers van het Udenhoutse winkelbestand, in januari de deuren moet sluiten. Zomaar een beslissing van de een op de andere dag.

Na Moergestel een paar weken terug, zouden nu Welkoop Udenhout en Welkoop Middelbeers aan de beurt zijn.
Hoewel wij van Udenhout-Centraal dit nieuws nog niet bevestigd hebben gekregen, meenden we toch op voorhand onze stem hierin direct te moeten laten horen.
Wij zouden het op prijs stellen als u dit bericht, waarvan we hopen dat het op een gerucht berust, zo veel mogelijk wilt delen om het moederbedrijf van Welkoop (ABZ diervoeding) alsnog op andere gedachten te brengen.

Hoewel wij met Udenhout-Centraal natuurlijk gericht zijn op Udenhout, is dit verhaal hoogst waarschijnlijk ook van toepassing op Middelbeers.
Daar waar Moergestel al opgezadeld is met de problemen rondom de sluiting van Welkoop aldaar, hopen wij de Welkoop in Udenhout (en Middelbeers) voor ons te kunnen behouden.
Laten we hopen dat de Boerenbond (Welkoop) ook de komende 100 jaar een begrip in ons dorp mag blijven.

Deel en reageer zo veel mogelijk!!!

2 antwoorden
  1. Fam G Hamers zegt:

    wij hadden dit al 2 maanden geleden ergens gehoord .maar werd later weer teniet gedaan door medewerkers van welkoop hier in udenhout en nu schijnt t dan toch de trieste waarheid te zijn

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *