Rock coverband De Booze Band naar Paradiso in Amsterdam

BoozeBand_02Zoals velen zich zullen herinneren was in oktober jl. in Poppodium 013 in Tilburg de finale van Regio Zuid Nederland, de grootste bandcompetitie van “the Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2015”. Negen absolute top bands streden toen de muzikale eindstrijd met elkaar om de regionale Awards voor de beste coverband bij vakjury en publieksjury.

5-mans rock coverband de Booze Band met leden uit o.a. Udenhout en Biezenmortel, wist met hun fenomenale optreden een overtuigende 1e plaats bij de publieksjury te behalen.

5-Mans slash tribute Slash ’n Roses uit Gemert/Breda wisten met een geweldig optreden de 1e vakjury-Award binnen te spelen.

5-Mans pop coverband The Daltons uit Eindhoven (2e plaats publieksstemmen) en 5-mans rock coverband Radiovox uit Etten-Leur (2e plaats vakjury). Deze vier bands mogen regio Zuid Nederland (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland) vertegenwoordigen in de BENELUX Semi-Finals die op 10 januari a.s. wordt gehouden in dé Poptempel van Nederland: Paradiso Amsterdam!  De uiteindelijke winnaars van “The Clash of the Cover Bands Awards 2015/2016” worden beloond met o.a. een cd-contract met videoclip, plugging en internationale distributie én een tour van 20 optredens in de Benelux. Wie wil dat nou niet.

Als een geoliede machine wist de Booze Band met hun overtuigende muzikanten en hun prachtige, energieke leadzangeres het optreden naar een enorm hoog niveau te tillen. Eén van de hoogtepunten van deze finale was de “into your face”-uitvoering van Rock And Roll van Led Zepplin. Met o.a. Wishing Well (Gary Moore) en It’s So Hard (Anouk) wist de band een sterke interactie met het publiek op te bouwen.  De totale performance resulteerde  in een klinkende overwinning. Als winnaar van de Regio-Finale staat de Booze Band dus dik verdiend bij de best 18 coverbands van de Benelux en strijden zij op 10 januari 2016 om een plaats in de BENELUX Grand Finale. In Paradiso worden Broadcast beeld-en geluidregistraties gemaakt voor TV- en DVD-produkties “the Clash of the Cover Bands, the only road to Paradiso. Ook krijgt de band een live-single waarmee ze in de Clash hitlijst komen te staan. Gedurende 10 weken wordt de top 5 van de hitlijst wekelijks geplugged bij alle landelijke en regionale radio- en tv-stations.

Er zijn nog kaarten in voorverkoop beschikbaar, o.a. bij De Kiosk in Loon op Zand, Het Loons Kwartier in Loon op Zand en Oog & Blik in Dongen of bij één van de bandleden zelf.

Info en kaartjes over meereizen met de BOOZE-EXPRESS kun je daar ook meteen vragen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *