Eerste paal voor de Jonge Bouwmortels

EerstePaal-bouwmortels-02Aan de noordoostzijde van Udenhout zal, zoals u ongetwijfeld weet, de nieuwe wijk Den Bogerd worden gerealiseerd. Den Bogerd zal een ruim opgezette en groene wijk worden met veel verschillende bomen en bos. Deze nieuwe wijk sluit aan bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. In totaal worden er ongeveer 380 woningen gebouwd.

In de eerste fase – in deelgebied De Lanen – worden diverse woningtypen gerealiseerd: rijwoningen, patiobungalows en tweekappers. Hier zijn ook enkele bouwkavels beschikbaar.

EerstePaal-bouwmortels-03De eerste 24 woningen die gebouwd gaan worden in deze eerste fase, worden ontwikkeld door de “Jonge Bouwmortels Udenhout”, een collectief voor particulier opdrachtgeverschap. Deze woningen worden gebouwd in de Blokakker.

Voor deze woningen is op 6 januari 2016 om ongeveer 8.50 uur de eerste boorpaal de grond in gegaan!

Ongetwijfeld zal deze gebeurtenis door alle toekomstig bewoners op de voet gevolgd zijn, maar via Udenhout-Centraal.nl bieden wij u ook de mogelijkheid om de vorderingen in Den Bogerd op de voet te volgen!

UC-adverteerbanner

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *