Vogelexcursie IVN Oisterwijk en LNMH Haaren bij de Leemkuilen

(met snert na de wandeling)

vogels_leemkuilenDe Roodkeelnachtegaal, waar heel vogelminnend Nederland deze week voor naar Noord-Holland trekt, zullen we er niet tegenkomen, maar dat deze jaarlijks terugkerende wandeling veel moois te bieden heeft, blijkt wel uit het feit dat de wandeling/excursie ieder jaar weer terug op de agenda geplaatst wordt. Het is zelfs al een traditie aan het worden: de eerste publiekswandeling in het nieuwe jaar. Op zondag 24 januari is het weer zo ver. De excursie wordt begeleid door ervaren natuurgidsen van het IVN. We gaan genieten van de mooie natuur zo kort bij huis.

Met een beetje geluk zitten er veel watervogels op de plassen van de Leemkuilen in Udenhout. Wij kunnen ze voor de geïnteresseerden dichterbij halen met een telescoop. Met het weer moet je altijd geluk hebben maar een ding is zeker: we zien altijd leuke dingen, ook als de weergoden wat minder gunstig gestemd zijn.

Wij verzamelen om 10.00 uur op de hoek Heusdensebaan / Haarensebaan (achter autohandel Vugts, Rijksweg 5 te Haaren. Op deze plek zal om 12.00 – 12.30 uur ook de snert worden geserveerd.

U bent van harte welkom bij deze (gratis) excursie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *