Bewoners en dieren bij elkaar gebracht!

Logo_HeemEen bijzondere middag in de Eikelaar waar bewoners en dieren bij elkaar zijn gebracht!

ark4Wie op 14 januari een bezoek bracht aan de Eikelaar wist niet wat hij zag. Kippen, cavia’s, honden en zelfs een schaap liepen rond in het Atrium. De dieren waren hier op bezoek onder begeleiding van vrijwilligers van ‘Ark van Noah’. Deze organisatie heeft tot doel om mensen en dieren bij elkaar brengen. Erna van der Pas, medewerker welzijn van de Eikelaar: “Ark van Noah zorgt voor mooi contact tussen mensen en dieren.

ark 2Het samenbrengen van dieren met ouderen brengt vaak herinneringen boven aan eigen huisdieren van vroeger en maakt de mensen blij. Vele cliënten en aanleunbewoners van de Eikelaar zijn bij deze mooie ontmoeting met dieren aanwezig geweest. Het was een bijzondere middag voor hen, waar ze van hebben genoten!”

’t Heem bedankt Lionsclub Loon op Zand/Udenhout voor het mogelijk maken van dit bezoek!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *