Als je vader dit zou weten…

Theatergroep Udenhout_305Theatergroep Udenhout speelt

OAls je vader dit zou wetenp vrijdag 8 en zaterdag 9 april spelen wij in ontmoetingscentrum ‘t Plein, de klucht “Als je vader dit zou weten”.
Het stuk is geschreven door Peter van der Winden en de regie is in handen van Miriam Derks die daarmee haar regisseursdebuut maakt.
Het geheel speelt zich af in een familie zoals iedereen die wel kent.

Moeder Barbara (Carla Verschuuren), is een vrouw van deze tijd en vormt met haar dochters Willemien (Julia Gabriëls), een baas in eigen buik type, Laura (Esther de Klerk) die wat dwars en brutaal overkomt, en puberzoon Daan (Miranda Snoeren) een hanenkamfiguur, het gezinnetje. Vader Hans (Nol Luijbregts) is al geruime tijd overleden, maar wel degelijk nog aanwezig in het gezin middels een groot portret aan de muur. Oma (Corrie Snoeren) woont ook in het huis en is vaak vol verbazing over het reilen en zeilen in het gezin. Sinds korte tijd is er eveneens een huishoudster (Mieke Smulders) werkzaam bij de familie. Zij is daar geplaatst vanuit de reclassering vanwege een eerder vergrijp. Close is de familie ook met de naaste buren. Marja (Annette van den Brand), een beetje een uitgebluste vrouw en Frank (Clemens Schoonus) een omhoog gevallen sufferd. Zij komen dan ook regelmatig over de vloer bij de familie. Een andere buurvrouw (Thea Kroot), heeft het niet zo met het gezin en komt regelmatig klagen overlast te hebben. Vanuit de reclassering is een ambtenaar (Marianne Adriaens) aangesteld om de huishoudster te begeleiden.
Kortom in dit gezin moet zich wel heel veel voordoen dat leidt tot een aaneenschakeling van vreemde en dolkomische gebeurtenissen.

Wij nodigen u daarom van harte uit om de belevenissen binnen dit gezin te komen aanschouwen. Op 8 en 9 april in ontmoetingscentrum ‘t Plein staat daarom de deur van hun huis voor u open vanaf 20.15 uur. Wel vraagt het gezin een vergoeding van € 8,00 p.p. zodat ze de eindjes aan elkaar kunnen blijven knopen. Vooraf kunt u ook voor toegangskaartjes terecht bij Slijterij – Wijnhandel Kuijpers aan de Slimstraat 8. Maar uiteraard ook voor het begin van de voorstellingen zijn ze te koop in ‘t Plein.
Tot dan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *