Judotoernooi Diessen en Geldrop

Op zondag 3 april hebben 27 Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan het Judotoernooi in Diessen en 21 Judoka’s aan het Toernooi in Geldrop. De Judoka’s van Team Coolen uit Haaren behaalden de volgende resultaten:

TeamCoolen_GeldropFlorine van Dooren behaalde de eerste plaats in Diessen. Kick Brants werd tweede. Rien Spijkers, Stan van Helvert en Lars Haans behaalden de vierde plaats. Op dit toernooi doen vooral beginnende wedstrijdjudoka’s mee.
Op het toernooi in Geldrop behaalde Mitch van den Oetelaar de tweede plaats. Cas Bolijn werd derde.

Op zaterdag 9 april doen twee Judoka’s van Team Coolen mee aan het NK Judo tot 18 jaar. Tijn van Erp en Jort Simons hebben zich een aantal weken geleden middels de Zuid Nederlandse Kampioenschappen geplaatst voor dit toernooi. Tijn van Erp komt uit in de klasse tot 46 kilogram.

Team Coolen geeft Judotraining bij Sportcentrum Feel Good in Udenhout. Voor meer info www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *