Clubkampioenschappen 2016

TeamCoolen_KikiOp zondag 17 april werden de jaarlijkse clubkampioenschappen Judo van Team Coolen gehouden in Sporthal Stokeind in Moergestel. Aan het toernooi deden ongeveer 200 Judoka’s van verschillende vestigingen van Team Coolen mee. Voor een aantal was dit hun eerste toernooi. Voor een andere groep Judoka’s was het al het tweede toernooi in één weekend omdat een dag eerder de Judo Cup Brabant werd gehouden.
Voor het massaal opgekomen publiek deden de Judoka’s hun uiterste best om een plaatsje op het podium te bemachtigen. De uitslagen van de clubkampioenschappen voor de Judoka’s uit Udenhout waren als volgt:

Eerste plaats voor Mitch van den Oetelaar, Sjoerd van den Aker, Veere van Beers, Siem van Campen, Stijn Hoedjes en Duuk Oerlemans.

Tweede plaats voor Rien Spijkers, Elize Besseling, Tijn van Beers, Dano Bloemer en Stan van Helvert.

Derde plaats voor Duuk van der Heijden, Guus van Dongen, Hero Ketelaers, Tim van de Griendt, Stijn van Gestel, Siem van Kempen, Florine van Dooren, Lukas Hultermans, Amber Ammeraal, Thijs van den Broek, Jasmijn de Kort, Jaap van Dongen, Lars Haans, Beau Heessels, Joris van Inzen, Jente Kuijpers en Lieke van Beers.

Team Coolen bedankt alle Judoka’s voor hun deelname en de ongeveer 40 vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd dat er zowel zaterdag als zondag een toernooi kon worden gehouden. Voor de zomervakantie staan er nog een aantal toernooien op de agenda. Voor het nieuwe seizoen zijn al weer een aantal toernooien geopend voor inschrijving.
Team Coolen geeft Judotraining bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout. Voor meer info  of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *