Team Coolen in actie in België

TeamCoolen_BelgieIn het afgelopen weekend zouden de Judoka’s van Team Coolen eigenlijk in actie komen in Haps en Hoogland echter werden deze toernooien geannuleerd. Als alternatief voor deze toernooien hebben 13 Judoka’s deelgenomen aan de Internationale Prijs der Noorderkempen in Brecht (België). Danée Bolijn uit Udenhout won al haar wedstrijden in de klasse voor meisjes tot 13 jaar en tot 40 kilogram. Naast Danée wonnen nog 10 Judoka’s van Team Coolen een prijs.

Komend weekend doen 11 Judoka’s mee aan het Lentetoernooi in Wehl.
Team Coolen verzorgt trainingen bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout. Voor meer info www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *