Bouw van Manege en Jeu de Boule hal van start

manege-bouw-01Al een aantal jaren zijn verschillende (sport-)verenigingen aan de Sportlaan bezig om het gehele sportgebied te herstructureren. Vele uren vrije tijd van verschillende vrijwilligers binnen de verenigingen, zijn gaan zitten in vergaderingen en overleggen met de gemeente en buurverenigingen.
De laatste weken is er na al die jaren achter de tekentafel eindelijk ook iets van deze activiteiten voor iedereen zichtbaar. Het grondwerk voor de aanleg van een nieuwe rijhal voor de Ruitervereniging St. Lambertus en de indoorbanen (de ‘Boule ô Drome’) van de Jeu de Boule vereniging VOP, zijn namelijk gestart. In oktober is het de bedoeling dat dit gebouw opgeleverd gaat worden.
De Jeu de Boule krijgt er dan 5 indoor banen, een kantine en toiletten bij en St. Lambertus krijgt een rijhal ter grootte van 90 x 45 meter, een kantine, toiletten en een instructielokaal.

Met het gereedkomen van de nieuwe manege gaat de oude manege afgebroken worden en krijgen de hockey- en tennisvereniging er op die plaats ook uitbereiding bij in de vorm van een half hockeyveld (voor de kleinste jeugd) en een tennisbaan en 2 padelbanen.

We zullen de bouw van de hal en de ontwikkelingen op het sportterrein op de voet blijven volgen.

manege-impression

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *