Trainers Team Coolen gepromoveerd

 

Team Coolen_Danexamen_2016Op donderdag 9 juni 2016 zijn drie trainers van Team Coolen in het Bondscentrum van de Judo Bond Nederland in Nieuwegein gepromoveerd. Freek Liekens en Max Plasmans behaalden hun praktijkexamen voor tweede Dan en Judoleraar A. Jari Gloudemans behaalde zijn examen voor derde Dan en Judoleraar B. Ze moesten voor een vierkoppige jury een vaardigheidsexamen afleggen bestaande uit respectievelijk vier en vijf onderdelen.
Max Plasmans verzorgt trainingen bij Team Coolen in Udenhout en Oisterwijk. Jari geeft de trainingen in Tilburg Noord en in Oisterwijk. Freek Liekens is verantwoordelijk voor de trainingen in Oisterwijk, Helvoirt en in Tilburg Reeshof.

Freek Liekens en Max Plasmans zullen in september ook starten met de opleiding voor Judoleraar B in Arnhem. Team Coolen feliciteert hun trainers met het behalen van dit mooie resultaat.

Voor meer info en foto’s www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *