Opening De Kapsalon

Op zondag 3 juli heeft Nicole Driessen-Dijkmans haar eigen kapsalon geopend. Onder de naam ‘De Kapsalon’ gaat Nicole aan de Berkelseweg, op nummer 10, haar eigen kapsalon runnen.
Nicole heeft de afgelopen jaren al erg veel ervaring opgedaan in het kappersvak. Er zijn maar weinig mensen die nog zo jong zijn en toch al 10 jaar ervaring hebben in het kappersvak. En daarbij heeft ze in die 10 jaar niet bij de minste haar ervaring opgedaan. Zo heeft zo onder andere gewerkt in de kapsalon van John Beerens en in de salon van Riccio.
In al deze kapsalons stond Nicole bekend om haar kwaliteit en snelheid. hiermee noemen we dan ook gelijk twee punten waar ze ook veel waardering voor oogsten.
Toch werd ook al snel duidelijk dat een eigen kapsalon wilde beginnen. Deze droom laat ze nu op haar huisadres uitkomen.

DeKapsalon-NicoleJobEerste knip

Onder het toeziend ook van haar man Job en alle andere familie en vrienden, heeft Nicole met haar eerste kappersschaar het symbolische lintje doorgeknipt. Dit mocht uiteraard niet met de scharen gebeuren die ze in De Kapsalon gaat gebruiken, omdat deze anders bot zouden worden.
Nadat de deuren waren geopend, kon iedereen een kijkje nemen in De Kapsalon.

Wij wensen Nicole uiteraard erg veel succes in haar nieuwe, eigen kapsalon.

UC-adverteerbanner

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *