Mevrouw Van de Ven is de oudste inwoner van Udenhout ooit!

Mevr van de Ven 102 jaar 2Zaterdag 9 juli mocht Mevr. Van de Ven haar 102e verjaardag vieren in De Eikelaar. Hoewel deze verjaardag minder groots gevierd werd dan haar 100ste verjaardag 2 jaar geleden, werden we toch even ingeseind door de mensen van De Eikelaar omdat er nog nooit iemand deze leeftijd had bereikt in het bejaardenhuis. En voor een dergelijke mijlpaal mag er weer een bloemenboog opgezet worden.
Eenmaal aangekomen bij de Eikelaar zien we mevr. Van de Ven al zitten onder deze bloemenboog. Haar kinderen, mensen van ‘t Heem en natuurlijk ook de plaatselijke pers hebben allemaal hun camera in de aanslag om dit beeld te vereeuwigen.
Op het moment dat mevr. van de Ven rustig van een heerlijk stukje gebak aan het genieten is in de huiskamer van De Eikelaar, staan we nog even wat na te praten met haar kinderen die natuurlijk apetrots zijn op hun moeder. Dan komt ons ook ter ore dat mevr. Van de Ven niet alleen de oudste inwoonster van de Eikelaar ooit is, maar dat er in heel Udenhout nog nooit iemand deze bijzondere leeftijd heeft mogen bereiken. Achterop de scoutingkalender van vorig jaar heeft een overzicht gestaan van alle 100-jarigen die Udenhout gekend heeft. Daar viel uit op te maken dat mevr. Van de Ven officieel in maart van dit jaar al de oudste inwoonster werd. Maar met het bereiken van de 102 staat dat toch net een beetje leuker dan wanneer er in maanden en weken geteld moet gaan worden.
Wij feliciteren mevr. Van de Ven van harte met deze mooi leeftijd en wensen haar temidden van haar familie, nog zo veel mogelijk mooie jaren toe in De Eikelaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *