Koeienmysterie in het maïsdoolhof

MaisdoolhofWat is een boer zonder koeien? Ook niets! Het thema van dit jaar is daarom dan ook ‘Boer zoekt koe’. Het is een trieste boel op de boerderij. De boer heeft namelijk ontdekt dat niet al zijn koeien er nog zijn. Hij mist één van zijn koeien, maar weet niet welke. In het doolhof gemaakt van maïs kom je opdrachten tegen om dit mysterie op te lossen. Met een fotospel kun je op zoek naar bijzondere koeien. Ook zijn tussen de hoge maïsstengels letters te vinden. Met de gevonden letters kan de slagzin worden gevormd om te weten te komen waar de tiende koe gebleven is. Daarnaast hebben we dit jaar ook een koeienquiz om je kennis over de koe te testen. In en rondom het maïsdoolhof zijn ook nog andere spellen te vinden. Dus vat de koe bij de horens en graag tot ziens bij Maïsdoolhof Udenhout.

Het doolhof wordt op 12 juli rond 10:00 uur feestelijk geopend door de kleuters van basisschool de Mussenacker. Zij mogen dit jaar als eerste avonturiers dwalen door ons nieuwe doolhof. Vanaf dan zijn we weer dagelijks geopend  van 10:00 tot 18:00 voor jong en oud!

Maïsdoolhof Udenhout
Schoorstraat 30
5071 RC Udenhout
013-5110022

Dezandley@hotmail.com
maisdoolhofudenhout@weebly.com

Een tocht door het maïsdoolhof kost €2,50 per persoon inclusief spellen en een zakje popcorn na afloop.

Wij hopen dat iedereen ons komt helpen het op te lossen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *