Team Coolen start het Judoseizoen in Oss

Op zondag 18 september heeft Team Coolen het nieuwe Judoseizoen afgetrapt met het Buel Sioss toernooi in Oss. Team Coolen had 36 deelnemers aan dit toernooi welke inmiddels al weer een aantal weken in voorbereiding zijn op de Judotoernooien. De jongste Judoka’s hebben al een trainingskamp achter de rug. In het eerste weekend van oktober hebben de Judoka’s van Team Coolen in de klasse tot 12 jaar en tot 15 jaar hun trainingskamp.

Florine van Dooren en Cas Bolijn uit Udenhout behaalden de derde plaats.
Komend weekend staat de eerste ronde van de Judo Cup Brabant op de agenda. Dit is een Judocompetitie die door Team Coolen wordt georganiseerd. Er doen Judoka’s mee van zeven clubs uit de omgeving. Het eerste toernooi wordt georganiseerd in Sporthal De Sprankel in Haaren. Het toernooi is gratis toegankelijk voor publiek.

Zondag heeft Team Coolen ook 34 deelnemers op het Amerhaltoernooi in Made.
Team Coolen geeft Judotraining bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout. Voor meer info www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *