Bakkerij Leo Geerts FSSC 22000 gecertificeerd

Bakkerij Leo Geerts timmert volop aan de weg als het gaat om kwaliteit. Onlangs heeft deze ambachtelijke bakker uit Biezenmortel het FSSC 22000-certificaat behaald. Dit certificaat garandeert een hoog niveau van kwaliteitsmanagement als het gaat om voedselveiligheid en productkwaliteit van dagvers brood en banket.

Top Bakker Leo Geerts gaat voor kwaliteit

Bakkerij Leo Geerts is partner van Top Bakkers. Deze overkoepelende organisatie heeft met al haar ambachtelijke bakkers en lunchpartners bindende afspraken gemaakt wat betreft ‘kwaliteit’. Het behalen van het FSSC 22000-certificaat is daar onderdeel van. Voor dit niveau van kwaliteitsmanagement is bakkerij Leo Geerts onlangs glansrijk geslaagd. Iets om bijzonder trots op te zijn. Dit betekent dat een heel team hard heeft gewerkt om dit certificaat te behalen. Met deze werkwijze heeft kwaliteit bij bakkerij Leo Geerts continu de aandacht. Zij kunnen ieder product met al zijn ingrediënten volgen en de herkomst nagaan. Dit geldt voor de hele keten vanaf het begin van productie tot aan de aflevering bij de klant, de eindgebruiker. Afnemers als retail, instellingen, hotels, restaurants krijgen zo de garantie dat de voedselveiligheid van de geleverde dagverse producten gewaarborgd is.

Top kwaliteit

Dat bakkerij Leo Geerts als een Top Bakker gaat voor kwaliteit is eigenlijk vanzelfsprekend. Maar dat geldt ook voor de dienstverlening en de voedselveiligheid van de producten. Voor dag en dauw is deze ambachtelijke bakker actief om een breed assortiment dagvers brood en banket te leveren. Veel klanten in de regio genieten hiervan. Bakkerij Leo Geerts wil naast top zijn, ook top blijven. Met maar een doel: de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Het FSSC 22000-certificaat als internationale kwaliteitsborging geeft hier sturing aan.

Samen genieten

Als toonaangevende ambachtelijke bakker in de regio zorgt bakkerij Leo Geerts voor dagvers ‘brood op de plank’. ‘Samen genieten van lekker eten, overal en altijd’ staat hierbij voorop.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *