Beste Werkgever van Nederland: Prisma op de 13e plek

Prisma is de 13e Beste Werkgever van Nederland in de categorie non-profit > 1.000 werknemers. En zelfs de 2e Beste Werkgever van Nederland in de sector gehandicaptenzorg!!! Daar zijn we trots op. De nummer één, vallend binnen de gehandicaptenzorg, is JP van den Bent.

Prisma maakte dit jaar, net als vorig jaar, weer kans op de titel ‘Beste Werkgever van Nederland’. Zestig organisaties werden hiervoor genomineerd op basis van de uitkomst van hun medewerkersonderzoek. Prisma scoorde hierbij een 7,3!

De uiteindelijke positie in de ranglijst is bepaald door ‘de Beste Werkgeversscore’. Deze Beste Werkgeversscore bestaat uit een gemiddelde van de organisatietevredenheid, tevredenheid over de werkzaamheden, organisatietrots, achter de organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering. Het Beste Werkgeversonderzoek wordt uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Vorig jaar werd Prisma 40e.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *