Het zit er weer op… nou ja, voor de eerste avond dan!

dorpsquiz2016-02Vrijdagavond heeft het dorp weer geweten dat er in Udenhout een DorpsQuiz gaande was. Er werd op het scherpst van de snede gestreden. Als ware architecten waren we de diepte van de dorpel van de kerk aan het opmeten ipv de breedte…. Stonden we rijen dicht te wachten bij de bushalte om passagiers te tellen, waar we ook een halte eerder op hadden kunnen stappen om rustig de passagiers te tellen… Kwamen er teams te laat bij de geheime proef omdat ze waarschijnlijk nog rustig aan het genieten waren van vier speciaal-bieren in ‘t Centrum of in de laatste minuten nog probeerden een slotje open te krijgen in de kelder bij de Theaterplaats. Ook werden er Chinese tekens her en der in het dorp gevonden en ontcijferd, maar de meeste tijd werd zuchtend en transpirerend doorgebracht achter de computer waarvan de wifi zo nu en dan wegviel omdat hij niet gebaseerd is op het aantal apparaten dat op dat moment om verbinding vroeg…

dorpsquiz2016-03Nu, één dag later, is het weer zo dat we weer voor even over gaan tot de orde van de dag. Hoewel dit natuurlijk heel moeilijk is wanneer je in de supermarkt gevraagd wordt of je bij vraag 35 ook Zambia had ingevuld… of hoe je achter de leeftijden bent gekomen van de leden van de organisatie. Iedereen die geen boodschappen hoeft te doen deze dag is druk doende om de ‘Google-geschiedenis’ te verwijderen, want als de baas er achter komt dat je op vrijdagavond alleen maar hebt geGoogled op Kamasutra en op de vraag of je penis langer wordt van het joggen, is dat natuurlijk geen goede binnenkomer op maandagmorgen.
Over één ding zal echter iedereen het maandagmorgen wel hebben bij de koffieautomaat….. Het was weer een geweldige avond en dat zal aanstaande zaterdag niet anders zijn!

dorpsquiz2016-04

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *