Schilderijen van Coby Verschuuren in het Kruisgebouw

Stichting de Peppel is een stichting die een viertal gebouwen beheert in de Udenhoutse gemeenschap. Deze gebouwen worden veelal verhuurd aan groepen met een sociaal maatschappelijke doelstelling. Het gaat hier om de Peppel, het Kruisgebouw, de Toneeltoren en het Raadhuis.

In het Kruisgebouw en de Peppel zijn gelegenheden om met schilderijen het gebouw te verfraaien. Het bestuur van de stichting wil de Udenhoutse kunstenaars de gelegenheid bieden om hun werken te presenteren in het Kruisgebouw.

In de hal en in de twee lokalen die het herbergt zijn er diverse mogelijkheden.

Vanaf september 2015 t/m december 2015 schilderijen van Coby Verschuuren

Er is in dat gebouw ook nog een kookstudio. In de eetkamer van de kookstudio heeft zij ook nog enkele stukken gepresenteerd. Mocht u geïnteresseerd zijn in haar werk dan kunt u informatie krijgen via onze beheerders.

Wilt u ook gebruik maken van deze presentatie mogelijkheid, laat het ons dan even weten.

En mocht u geïnteresseerd zijn om een van onze ruimtes te huren kunt telefonisch/fax terecht op 013-511 4808 of kijk op onze website www.depeppeludenhout.nl Onze beheerders zijn u graag van dienst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *