Foto-expositie “Focus Op Udenhout”

“Fotoclub Focus Udenhout” organiseert in samenwerking met ‘’Udenhout Centraal’’ een foto-expositie op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016, in Udenhout

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De foto-expositie wordt gehouden op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016 van 10.00 tot 18.00 uur, in het Atrium van Woonzorgcentrum ‘De Eikelaar’ te Udenhout, Adres: Slimstraat 40, 5071 EK te Udenhout. In totaal zullen zo’n 80 foto’s tentoongesteld worden die zijn ingezonden door liefhebbers van digitale fotografie uit Udenhout en Biezenmortel. U komt toch zeker ook naar de tweede foto-expositie van ‘Focus op Udenhout’?

Het bijzondere aan deze foto-expositie is, dat inwoners van Udenhout en Biezenmortel uitgenodigd waren om voor deze foto-expositie digitaal fotomateriaal in te sturen. Uit deze inzendingen zijn 80 foto’s geselecteerd die vergroot in formaat 30 x 40 tentoongesteld zullen worden. Tijdens deze foto-expositie zullen leden van fotoclub ‘Focus’ voor belangstellenden presentaties verzorgen over thema’s als macrofotografie, straatfotografie, landschaps- en portretfotografie. Vooruitlopend op deze expositie hebben liefhebbers van fotografie elke maand foto’s in kunnen sturen die gemaakt zijn in Udenhout en zijn natuurgebieden. Uit de inzendingen is elk maand de foto van de maand gekozen die vervolgens zowel op de website van ‘Fotoclub Focus Udenhout’ als hier op Udenhout-Centraal, en in de weekbladen ‘de Wegwijzer’ en ‘de Duinkoerier’ zijn gepubliceerd.

Deze tentoonstelling wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de middenstand en het bedrijfsleven van Udenhout. Voor verdere informatie verwijzen we de lezer naar de website van “Fotoclub Focus Udenhout’’ (www.fotoclubfocus.nl) Fotomateriaal voor de foto van de maand en de foto-expositie van oktober 2017 kan digitaal worden verzonden naar p.kollenburg@gmail.com of info@fotoclubfocus.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *