Districtskampioenschappen Judo tot 12 jaar

Op zaterdag 22 oktober 2016 werden de districtskampioenschappen Judo van Zuid Nederland gehouden. Team Coolen had 44 deelnemers op dit toernooi. Deze Judoka’s hebben met goed verzorgd Judo in alle leeftijden en gewichten Team Coolen goed op de kaart gezet met 66% podiumplaatsen. Uniek was dat in de klasse voor jongens tot 8 jaar en tot 21 kg alle podiumplaatsen voor Judoka’s van Team Coolen waren. In deze klasse was het goud voor Siem van Kempen, het zilver voor Pepijn Hooijmaijers. Het brons was voor Loki Sangiao Schreuders en Patxi van Bommel. Ook in de klasse voor jongens tot 10 jaar en 30 kg was Team Coolen goed vertegenwoordigd op het podium. Hier was het goud voor Jelle Verschoor. Zilver was voor Pepijn van den Meijdenberg en brons ging naar Simon van Geffen. Dit resultaat maar zeker de teamspirit en saamhorigheid op de mat, naast de mat en op de tribune stemde de zes de coaches van Team Coolen erg tevreden.

teamcoolen_znk_2016_2De Judoka’s van Team Coolen uit Udenhout behaalden de volgende resultaten:

Eerste plaats voor Siem van Kempen en Cas Bolijn. Tweede plaats voor Rien Spijkers. Derde plaats voor Kick Brants en Simon van Geffen. Florine van Dooren en Lukas Hultermans wisten helaas het podium niet te halen.

Volgende week komen de Judoka’s van Team Coolen in actie op het tweedaagse internationale Klompentoernooi in St. Oedenrode. Team Coolen geeft Judotraining bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout. Voor meer info
of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *