Publiekskeuze fotoexpositie “Focus op Udenhout”

Uit de publiekskeuze welke doorslaggevend is voor de keuze, zijn op de foto-expositie de onderstaande foto’s uitgekozen.
1e is geworden foto nr. 2, Bloem met druppels, van Tonnie Akkermans.
2e is geworden foto nr. 75, Zonsondergang in de Duinen, van Martine Versluis.
3e is geworden foto nr. 74, Kasteelgracht, van Paula Sallevelt.
De nummers 1, 2 en 3 van de publiekskeuze kunnen binnenkort een uitnodiging verwachten van “Fotoclub Focus Udenhout” om mee te doen aan een fotoshoot in de studio van de club om daarmede het belichten met een flitser beter onder de knie te krijgen.
Er kunnen al nieuwe foto’s ingezonden worden voor de expositie in oktober 2017, elke maand word er weer een foto van de maand gekozen en gepubliceerd, te beginnen met de maand oktober. De foto’s hoeven nu niet alleen van inwoners van Udenhout en Biezenmortel te komen. Ook inwoners van omliggende gemeente kunnen deel nemen aan deze foto van de maand verkiezing en de foto expositie in oktober 2017.

focusopudenhout-1 focusopudenhout-3

P1010359.JPGHet is nu herfst het mooiste seizoen om foto’s te gaan maken in de natuur, met al die verschillende kleuren. Denk niet mijn foto is niet goed genoeg. Dat er meer fototalent in Udenhout en omgeving rondloopt is zeker, dat is wel bewezen door de mooie foto’s die 22 en 23 oktober zijn geëxposeerd in het Atrium van woonzorgcentrum de Eikelaar te Udenhout. Mogelijk is de lezer wat terughoudend met het insturen van fotomateriaal vanuit het idee dat zijn foto’s niet zouden voldoen aan allerlei technische eisen. Flauwekul; in ieder van ons schuilt een fotograaf. Laat u niet weerhouden en mail uw unieke opnames naar info@fotoclubfocus.nl Uit het totale aantal inzendingen maken wij een selectie van zo’n 80 foto’s die in formaat 30 x 40 cm worden tentoongesteld op de foto-expositie in oktober 2017
De focus wordt voor de komende expositie volledig gelegd op Udenhout en de omliggende natuurgebieden, dus ook de Oisterwijkse bossen en de Kampina.
De eerste foto’s zijn inmiddels al binnen, dus pak je camera, ga op pad om en stuur in die foto’s.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *