Sinterklaastoernooi Team Coolen

Zaterdag 19 november was sporthal De Leye in Oisterwijk het toneel voor het derde Sinterklaastoernooi van Team Coolen. Aan het toernooi deden kinderen mee van vestigingen van Team Coolen uit Oisterwijk, Tilburg Noord, Tilburg Reeshof, Udenhout en Helvoirt. Verder waren er deelnemers van de Judovereniging van Moergestel en Berkel-Enschot. Nadat de kinderen onder toeziend ook van de Sint en zijn Pieten hun wedstrijden deden in de sporthal werden zij begeleid naar de kantine voor de prijsuitreiking. Sinterklaas was erg trots op alle kinderen en had voor alle deelnemers een mooie prijs en wat lekkers meegenomen.
teamcoolen_sinterklaastoernooi2016-3064De volgende Judoka’s wonnen de eerste prijs: Senn van der Heijden, Casper van Dooren, Ellen de Groot en Luuk Pennings.

De tweede plaats was voor: Jasper van Welsem, Elize Besseling, Siem van Campen, Lieke van Beers, Vinz Mulder, Tijn van Beers, Kick Brants, Robin van der Heijden en Siem van Kempen.

De derde plaats was voor: Veere van Beers, Duuk van der Heijden en Juul de Roij.

Team Coolen geeft Judotraining bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout voor kinderen vanaf 5 jaar. Voor meer info www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *