Smakelijke herfstproeverij bij Latenzo Fashion Lifestyle

latenzo-proeverij“Proef de herfst” was het door Latenzo gekozen thema van weer een gezellig en druk bezocht weekend evenement. Want, wat past er beter bij de herfst dan mooie volle rode wijnen, een stevige port en heerlijke binnen –en buitenlandse kazen?! Er was ook een mannequin aanwezig om doorlopend de nieuwste herfst/winter collectie te showen. Dit seizoen is de mode opvallend mooi met prachtige warme kleuren en exclusieve stoffen. Winkelende dames hadden de mogelijkheid om gratis hun nagels te laten (re)stylen door een professionele nagelstyliste. Al met al een sfeervol en gezellig herfst-weekend om op terug te kijken.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *