Uitslagen Team Coolen op Topjudo toernooi Almere

Op zondag 27 november 2016 vond in Almere het TopJudo toernooi Almere plaats. Aan dit toernooi doen alle topclubs uit binnen en buitenland mee. Het is één van de weinige Judotoernooien waar Judoka’s vanaf blauwe band en 13 jaar oud ook wedstrijdpunten kunnen halen voor hun zwarte band.

Vlnr Cas Bolijn, Davit Hovsepyan en Jur Pulskens

Vlnr Cas Bolijn, Davit Hovsepyan en Jur Pulskens

Team Coolen had 18 deelnemers aan dit toernooi die hun club goed op de kaart zetten in Flevoland. Vigo van den Oetelaar won al zijn wedstrijden en werd eerste. Cas en Danée Bolijn werden beiden tweede. Rogier van Dijk behaalde naast zijn eerste plaats ook in Almere de mijlpaal van 100 wedstrijdpunten waardoor hij vrijstelling krijgt voor zijn zwarte band examen. In december gaat Rogier bij Team Coolen op examen voor zijn bruine band. In ongeveer een jaar zal hij vervolgens worden klaargestoomd voor zijn zwarte band examen wat zal worden afgenomen bij de Judo Bond Nederland. Wat verder bijzonder was op deze dag was dat Davit Hovsepyan ook aanwezig was. Davit heeft jarenlang getraind bij Team Coolen maar is dit jaar met zijn familie beland in een uitzettingsprocedure waardoor hij Oisterwijk moest verlaten. Hij woont inmiddels bijna vijf maanden in het uitzetcentrum in Katwijk aan Zee waar hij gelukkig zijn wedstrijdsport kon voortzetten. Het was voor Davit een leuk weerzien met zijn Judomaatjes en coaches van Team Coolen. Davit behaalde in Almere de tweede prijs. Komend weekend komen de Judoka’s van Team Coolen in actie op het tweedaags Judotoernooi in Wijk bij Duurstede.

Team Coolen verzorgt Judotraining bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout. Voor meer info www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *