Judotoernooi Wijk bij Duurstede

Op zaterdag 3 en zondag 4 december hebben 14 Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan het 30ste Frans Odijk toernooi in Wijk bij Duurstede. Op zaterdag waren er negen deelnemers in de klasse tot 10 jaar en tot 12 jaar oud die allemaal het podium haalden.  Simon van Geffen uit Udenhout werd eerste. Lukas Hultermans behaalde de tweede plaats.
Op zondag kwamen de Judoka’s tot 15 jaar in actie. Danée Bolijn uit Udenhout behaalde ook de tweede plaats op dit toernooi.

teamcoolen_wijk_bij_duurstede_2016Komend weekend heeft Team Coolen vier deelnemers op het Internationale Topjudo toernooi in Bremen. IJsbrand Kloover, Vigo van den Oetelaar, Milou van Amelsvoort en Kyra van Bogerijen doen aan dit toernooi mee waar veel Europese topclubs met hun Judoka’s naartoe reizen. Team Coolen hoopt dat deze Judoka’s ook hier goed resultaat kunnen neerzetten.

Team Coolen geeft Judotrainingen bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout. Voor meer info
 of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *