Kyra van Bogerijen wint Internationaal Judotoernooi in Bremen

Op zaterdag 10 en zondag 11 december 2016 hebben vier Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan het Internationale Judotoernooi in Bremen (Duitsland). Op zaterdag kwamen IJsbrand Kloover en Kyra van Bogerijen in actie. Kyra won al haar wedstrijden en werd ook op dit Europese toptoernooi eerste in de klasse voor meisjes tot 12 jaar en 44 kilogram. In haar klasse zaten naast haar nog Judoka’s uit Duitsland en Zweden. 

Coach Patrick van Loon met Kyra van Bogerijen en IJsbrand Kloover

IJsbrand werd derde in de klasse voor jongens tot 12 jaar en tot 46 kilogram.
Op zondag kwamen Milou van Amelsvoort en Vigo van den Oetelaar in actie. Milou verloor haar eerste partij en won daarna vijf wedstrijden waardoor ook zij derde werd. Vigo van den Oetelaar verloor helaas twee wedstrijden waardoor hij in het dubbele eliminatiesysteem was uitgeschakeld.
Komend weekend komen acht Judoka’s van Team Coolen in actie op het Topjudotoernooi in Haarlemmermeer. Daarnaast staan alle jeugdtrainingen vanaf komende donderdag een week lang in het teken van de clubexamens. Dit betekent dat alle Judoka’s die twee weken geleden hun technische examen goed hebben afgelegd, deze week op examen kunnen voor hun volgende graduatie.
Team Coolen geeft Judotrainingen bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout. Voor meer info www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *