Zaterdag 17 december Worstenbrood voor goed doel in Udenhout

Zaterdag 17 december organiseert Lions club Loon op Zand/Udenhout een deur aan deur actie voor een goed doel in Udenhout. De Lionsclub is een wereldwijde organisatie die daar waar hulp en kleine noden zijn handjes aanbied of een financiële bijdrage levert. De opbrengst gaat altijd zonder kosten naar het gekozen doel.

Lions club Loon op Zand/Udenhout  gaat samen met het Gilde St. Antonius-Sebastiaan  en voetbalclub SV SSS een worstenbrood actie houden voor deze twee goede doelen in Udenhout.   

Het hoofddeel  van de opbrengst wordt gebruikt om de renovatie van het onderkomen van het Gilde St. Antonius-Sebastiaan mede te ondersteunen. Het onderkomen aan de Schoorstraat is toe aan een forse opknapbeurt. Lionsclub Loon op Zand/Udenhout vindt het Gilde St. Antonius-Sebastiaan een belangrijk cultureel erfgoed en voor Udenhout een waardevolle club waar we trots op mogen zijn.

Lionsclub Loon op Zand/Udenhout organiseert deze actie met hulp van SV SSS. Een deel van de opbrengst gaat dan ook naar onze plaatselijke voetbalclub voor hun zeer gewaardeerde hulp. Jeugdleden van SV SSS komen zaterdag bij u aan de deur voor de verkoop van het worstenbrood.

De handgemaakte worstenbroodjes  worden aangeboden voor de prijs van 5 euro per zakje van 4. Beste Udenhouters leg een briefje van 5 euro klaar en ondersteun daarmee Gilde St. Antonius-Sebastiaan en SV SSS.

Alvast zeer bedankt voor uw ondersteuning en laat de worstenbroodjes smaken!

Cees v. Roessel
Lions club Loon op Zand/Udenhout
06-20490867

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *