Inschrijving Lichtjestocht

Beste carnavalsvierders,

Ongetwijfeld zijn jullie al volop bezig met de voorbereidingen voor de carnaval, misschien is jullie wagen of creatie al bijna af. Zoals vorig jaar aangekondigd, is het motto tijdens carnaval in Kleuvendûrp dit jaar: Bende gij d’r ALAAF?!

Graag maken we jullie er op attent dat de inschrijvingen voor de Zaterdagoptocht en Lichtjestocht in Kleuvendûrp weer geopend zijn. Het inschrijfformulier is te vinden op www.dekleuven.nl. Hier vinden jullie ook de gele boekjes, ons reglement. Lees deze goed door zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan! De inschrijving voor beide optochten sluit op 03 februari a.s., dus zorg dat je op tijd bent!

Wijziging inschrijving Lichtjestocht

De Kleuven streven ernaar een Lichtjestocht te organiseren die voor iedereen toegankelijk is. Dankzij sponsoren uit Biezenmortel en omgeving kunnen wij niet alleen de Lichtjestocht, maar ook andere activiteiten tijdens carnaval organiseren. Door stijgende kosten voor met name veiligheidsmaatregelen is, na steekproefsgewijs navraag bij enkele trouwe deelnemers, besloten om vanaf dit jaar ook een klein inschrijfbedrag te vragen aan de deelnemers van de Lichtjestocht. Daarmee kunnen we ook in financieel opzicht de Lichtjestocht mogelijk blijven maken. Het bedrag van €20,- geldt voor alle deelnemende wagens aan de Lichtjestocht en dient bij de wagencontrole contact overhandigd te worden aan de controleurs. Let op: het inschrijfgeld is niet van toepassing voor de zaterdagoptocht, hierbij is inschrijving gratis!

Wij hopen jullie inschrijving voor de zaterdagoptocht en/of Lichtjestocht snel te mogen ontvangen!

De Kleuven, Biezenmortel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *