Team Coolen heeft een frisse start in Gilze

Op zondag 8 januari 2017 stond voor de Judoka’s van Team Coolen het eerste toernooi van het nieuwe jaar op de agenda. Voor veel Judoka’s betekent dit dat zij voor het eerst deelnemen in een nieuwe klasse waardoor bijvoorbeeld de wedstrijden langer duren en/of nieuwe technieken mogen worden toegepast die zij eerder nog niet mochten maken zoals offerworpen en verwurgingen. Team Coolen had 37 deelnemers aan het toernooi. De Judoka’s uit Udenhout behaalden de volgende resultaten:

Cas Bolijn werd eerste in zijn klasse. Vigo van den Oetelaar werd tweede. Hij moest hiervoor onder andere twee wedstrijden winnen in de “golden score” waardoor de wedstrijden acht minuten duurden voordat er een winnaar uit de strijd kwam. Danée Bolijn werd derde.
Komend weekend staat de Dutch Open Espoir op de agenda. Team Coolen heeft 10 deelnemers op het toernooi wat bekend staat als een van de zwaarste jeugdtoernooien van Europa.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *