Tweede vestiging Van Gool Sport in Udenhout

1 februari a.s. opent Van Gool Sport haar deuren in het centrum van Udenhout. Van Gool Sport zal zich vestigen aan de Kreitenmolenstraat 25, waar tot 1 februari Joris Sport gevestigd is. Sporters en sportverenigingen uit Udenhout en omgeving kunnen er terecht voor deskundig advies op het gebied van voetbal, tennis, hockey, running, wandelschoenen en teamkleding.
De sportzaak wordt geleid door Rob van Gool, dezelfde eigenaar als van Van Gool Sport in Hilvarenbeek. Met een team van enthousiaste en deskundige medewerkers, onder wie Roel van de Ven, een vertrouwd gezicht in zowel de huidige zaak als in het plaatselijke verenigingsleven, staan zij klaar om sporters en sportverenigingen uit Udenhout en omgeving van sportief advies te voorzien.
“In Hilvarenbeek heb ik de afgelopen zeven jaar samen met mijn team de sportzaak kunnen laten uitgroeien tot een begrip in het dorp en omliggende gemeenten. Ik ben er trots op dat we dit succes nu uitbreiden naar een nieuwe vestiging in Udenhout ”, zegt Rob van Gool. “Met het stoppen van Joris Sport en het rijke sport- en verenigingsleven in Udenhout en omgeving, is dit een mooie kans die we met beide handen aangrijpen”. Van Gool Sport heeft als doel sporters van advies op maat te voorzien op het gebied van schoenen, kleding en accessoires. Ook gaan zij de samenwerking aan met sportverenigingen in de regio. “We gaan gebruik maken van onder meer een videoanalyse-systeem voor het aanmeten van de perfecte hardloopschoen, bespanmachines voor het bespannen van rackets en een transferpers voor het bedrukken van (sport)kleding en tassen. Met de opening van de Udenhoutse vestiging versterken we onze positie in de regio en zijn we voor nog meer mensen bereikbaar”, aldus de 33-jarige ondernemer uit Hilvarenbeek.

Vanaf 1 februari tot en met 11 maart is iedereen welkom bij Van Gool Sport aan de Kreitenmolenstraat 25 om te profiteren van de uitverkoop van het huidige assortiment en voor het bespannen van tennisrackets. Vanaf 13 maart is de winkel gesloten, waarna op vrijdag 7 april Van Gool Sport officieel haar deuren opent in Udenhout. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Van Gool Sport via social media.

Rob van Gool is de vierde generatie van een Hilvarenbeeks familiebedrijf, opgericht in 1897. Van Gool Sport (sinds 2009) en van Gool dierenspeciaalzaak (sinds 1989) zijn gevestigd aan de Doelenstraat 76 in Hilvarenbeek. Van Gool heeft service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *