Judotoernooi in Kaatsheuvel

Op zondag 29 januari 2017 hebben 23 Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan het Judotoernooi in Kaatsheuvel. Dit is een toernooi staat in de regio bekend als toernooi waar Judoka’s zonder veel wedstrijdervaring kunnen deelnemen. Het toernooi begon met een “Judo-uurtje” voor kinderen van 4 en 5 jaar oud. Na de kleuters kwamen de oudere deelnemers in actie. De Judoka’s van Team Coolen uit Udenhout behaalden de volgende resultaten:

Eerste plaats voor Juul de Roij.
De tweede plaats was voor Vinz Mulder, Florine van Dooren en Rien Spijkers.
Derde plaats was voor Lukas Hultermans.

Komend weekend komen de Judoka’s van Team Coolen in actie op twee toernooien. De beginnende wedstrijdjudoka’s komen in actie op het Kruikentoernooi in Tilburg. De ervaren wedstrijdjudoka’s gaan naar Vlaardingen voor een tweedaags toernooi op zaterdag en zondag.

Team Coolen geeft Judotrainingen voor kinderen vanaf 5 jaar bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout. Voor meer informatie en om aan te melden voor een gratis proefles www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *