Mega Outdoor Carnavals Party komt met 2e area!

Ook dit jaar wordt de Mega Outdoor Carnavals Party weer gehouden op het Tongerloplein te Udenhout. Voor heel carnavalsvierend Udenhout en omstreken wordt met dit jaarlijks terugkerend evenement Udenhout weer omgedoopt tot één groot feestgedruis.
Dit jaar wordt hieraan een tweede area toegevoegd. Waar op het Tongerloplein carnavalsbeats de boventoon vieren, met als thema: “Rumble in the Party Jungle”, wordt dit jaar op de Theaterplaats een echte feesthal neer gezet, waar artiesten als Snollebollekes, Lamme Frans, Raymond Hermans en Tim Schalkx zorgen voor lange polonaises. Thema van deze tweede area is dan ook: “Hossen in de Polonaise Bossen”.

De organisatie, Stichting Watt Zat Events, hoopt hiermee een nog breder publiek te kunnen laten genieten van carnaval in Udenhout.
Op zondag 26 februari van 14.30 – 21.00 uur vind het evenement plaats, toegang vanaf 16 jaar, legitimatie verplicht.
Speciaal voor de carnavalsvierders uit Udenhout, stelt de organisatie 100 hardcopy kaarten beschikbaar à € 15,- p.st. welke te verkrijgen zijn bij Fotogalerie Angelique. Dit zijn de laatste kaarten voor dit evenement, zorg dat je erbij bent!

Het evenement wordt opgebouwd in de week voor carnaval.
Vanaf donderdag 23 februari zal de Theaterplaats ingericht worden.
Op zaterdag 25 februari wordt het podium op het Tongerloplein gerealiseerd (het podium grenst aan de zijde van Ontmoetingscentrum ’t Plein).
De Theaterplaats is vanaf zaterdag 25 februari niet meer toegankelijk en wordt volledig omheind.
Het Tongerloplein is zondag 26 februari niet toegankelijk, alsook is de Van Heeswijkstraat afgesloten van verkeer, vanaf 8.00 uur tot 22.30 uur.
Van 18.30 tot 19.30 uur is de Van Heeswijkstraat tijdelijk open, ter bereikbaarheid van Ontmoetingscentrum ’t Plein voor de kindercarnaval, dit betreft dan éénrichtingsverkeer vanaf de Slimstraat. 
Vanaf maandag 27 februari 14.00 uur, zijn zowel Theaterplaats als Tongerloplein weer normaal benaderbaar.

De organisatie probeert overlast tot een minimum te beperken en staat in goed en nauw contact met de hulpdiensten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *