Team Coolen op Sprokkeltoernooi in Rijen

1e plaats Vigo van den Oetelaar. Hij werd kampioen in de klasse tot 42 kilogram.

Op zondag 12 februari hebben 32 Judoka’s van Team Coolen meegedaan aan het Sprokkeltoernooi in Rijen. Het was een pittig toernooi waar de Judoka’s van Team Coolen stevig aan de bak moesten om een plaats op het podium te bemachtigen. De Judoka’s van Team Coolen behaalden de volgende resultaten:

Eerste plaats voor Siebe Faas en Vigo van den Oetelaar.

Tweede plaats voor Sebastiaan van der Pas en Bram Pulskens.

Derde plaats voor Florine van Dooren, Cas Bolijn, Thorgal Sangiao Schreuders, Danée Bolijn, Jur Pulskens, Jason Yuen en Marco Rozas de Kort.
Een aantal Judoka’s van Team Coolen verloor de strijd om de derde plaats waardoor zij helaas net niet op het podium kwamen.

Komend weekend doen 15 Judoka’s van Team Coolen mee aan de Zuid Nederlandse Kampioenschappen Judo tot 15 jaar. Aan dit toernooi mogen alleen Judoka’s meedoen uit Noord Brabant en Zeeland. De Judoka’s die tijdens dit toernooi op het podium komen, kwalificeren zich automatisch voor het Nederlands Kampioenschap tot 15 jaar wat wordt gehouden op zaterdag 11 maart in Tilburg.

Team Coolen verzorgt Judotrainingen voor kinderen vanaf 5 jaar bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout. Voor meer informatie en om aan te melden voor een GRATIS proefperiode www.teamcoolen.nl
 of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *