Landpark Assisië opent zijn deuren tijdens de Week van Zorg en Welzijn

De landelijke Week van Zorg en Welzijn is dit jaar van 13 t/m 18 maart. Dat is dé gelegenheid om te laten zien wat we doen en waar we trots op zijn als sector. Zorg- en welzijnsorganisaties nemen deel door een open dag of activiteiten voor een specifieke doelgroep te organiseren tijdens deze week.

Het thema van de Week van Zorg en Welzijn is dit jaar ‘Maak kennis met kunde’. Ook Landpark Assisië neemt deel aan de Week van Zorg en Welzijn. U bent van harte welkom in Lokaal 12 om te starten met een kopje koffie en wat lekkers. Van daaruit hebben we diverse leuke activiteiten. Er zijn kraampjes met allerhande informatie, we verzorgen rondleidingen op locaties en er is een prachtige wandeling te maken op het Landpark.

Het Landpark is geopend op donderdag 16 maart van 15.00 – 18.00 uur en zaterdag 18 maart van 11.00 – 14.00 uur. Voor mensen die zich oriënteren op werken in de zorg, is dit een buitenkansje om een kijkje te nemen. Ook voor vrijwilligers zetten we de deur wagenwijd open. Dus, wees welkom en maak kennis met ons!​

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *