Clubkampioenen turnen 2017 bekend!!!

In het weekend van 1 en 2 april zijn onze 5e Tino van Loenhout clubkampioenschappen gehouden. In een gezellige sfeer heeft iedereen enorm zijn best gedaan om de voorgeschreven en niet-voorgeschreven oefeningen zo goed mogelijk aan de jury te laten zien in aanwezigheid van eigen supporters. De winnaars wonnen een mooie beker. Dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk gemaakt hebben!

Kampioenen in de diverse groepen zijn geworden:

Noa van Ewijk, Isis-Ananda Broers, Robin Hagemans, Lindy van Erp, Anouk Cuijpers, Pien Schoenamkers, Iris van Dam, Wendy Hoogendoorn, Nienke Weiermans, Bo van de Ven, Cathelijne Keulemans, Emke Verhoeven, Sarah van de Ven, Maud Janssen, Lisa Snijders, Laura de Laat, Laura van Esch, Britt van Liempd, Milou van Gastel, Laura Vughts, Angela van Esch, Robin de Graaf, Maud Brynen, Matthieu van Kempen, Youri Emmen, Sven Maas, Yarek Szejnoga, Jan van Dooren, Chayenna Haans, Myrthe de Kruijf, Madoux Luijckx, Lotte Hultermans, Femke Smits, Jesse van den Dries, Guus Bergmans, Rob de Beer, Nick Arts.

Fotograaf: Lisa Verhoeven

Een tweede plaats bij de diverse groepen is behaald door:

Emma Nijkamp, Sari Knops, Kim Brekelmans, Guusje Jespers, Jasmijn Meeuwisse, Juul Bontebal, Jinte van Maanen, Jinte van Zwieten, Nina Smit, Nyka de Groot, Janne van Gastel, Eline Verkuijlen, Anne Vermeer, Nienke Schouten, Lot van Iersel, Free Bol, Patricia van Iersel, Imke van Beerendonk, Jeske van Roessel, Bregje Versteeg, Maud van Asten, Lars Meesters, Jurre van de Loo, Bradley den Drijver, Guus Sanders, Niels Witlox, Esmee van den Berk, Tirza Viellevoye, Eline van Esch, Merijn van Helden, Marijn Linnemeijer, Femke Reinders, Femke Brekelmans, Meagan van Helden.

Op de derde plaats zijn geëindigd:

Tember van Herck, Fleur Vughts, Sofie Verstijnen, Tara van Beerendonk, Binah van de Laar, Linda van Hassel, Evie Snijders, Nomi Coppens, Aukje Adriaensen, Renske Verbeek, Wouter van Gorkom, Evie Snijders, Nick van Esch, Isis Ananda Boers, Lisa Snijders.

Vierde plaatsen werden behaald door:

Floor van Iersel, Veerle van Zandbeek, Vera van Geffen, Iris van Gerwen, Yfke van Asten, Lisa Jetten.

 Vijfde plaatsen waren voor:

Blue Angel Slabbekoorn en Senna van Ewijk.
Een mooi en sportief resultaat om van na te genieten tijdens de paasdagen. 
Binnenkort staan ook de foto’s op onze site.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *