Van Gool Sport opent haar deuren

Afgelopen donderdag heeft Van Gool Sport haar deuren geopend in het centrum van Udenhout. Van Gool Sport is gevestigd aan de Kreitenmolenstraat 25 waar tot 1 februari Joris Sport en daarvoor De Leeuw sport gevestigd was.
Met de komst van Van Gool Sport blijft er voor Udenhout en omgeving een winkel beschikbaar waar je terecht kan voor verschillende sportattributen voor een flink aantal sporten. Maar ook voor die gymschoen en de sportbroek die je op school nodig hebt tijdens de gymlessen.
Sporters en sportverenigingen uit Udenhout en omgeving kunnen er terecht voor deskundig advies op het gebied van voetbal, tennis, hockey, running, wandelschoenen en teamkleding.
Zo is er bij Van Gool Sport een videoanalyse-systeem aanwezig waarmee de voetafwikkeling tijdens het hardlopen bekeken kan worden en waarop vervolgens de ideale schoen voor u gekozen kan worden.

Beestachtig goed
De sportzaak wordt geleid door Rob van Gool, dezelfde eigenaar als van Van Gool Sport in Hilvarenbeek. Met een team van enthousiaste en deskundige medewerkers staan zij klaar om sporters en sportverenigingen uit Udenhout en omgeving van sportief advies te voorzien. Zoals u al jaren gewend bent kunt u uw tennisracket opnieuw laten bespannen op de bespanmachines en een transferpers is aanwezig voor het bedrukken van (sport)verenigingskleding en tassen.
Zoals aangegeven heeft Van Gool Sport al een fileaal in Hilvarenbeek, waar onder dezelfde naam ook nog een dierenspeciaalzaak gerund wordt. Een op het eerste gezicht vreemde combinatie, maar op het moment dat u vind dat u ook een ‘sportdier’ bent is die link al wat beter te verklaren.
Dus wilt u ook beestachtig goed worden in uw sport, hardlopen als een jachtluipaard, of je als een vis in het water voelen in je nieuwe sportoutfit, dan ben je bij Van Gool Sport aan het juiste adres.

Van Gool Sport is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 9.30-18.00 uur, op vrijdag van 9.30-20.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.00 uur.
Voor meer informatie en speciale acties kan je Van Gool Sport volgen op Facebook.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *