Udenhout Feels Good for the summer!

Udenhout en omstreken staat aan de start van een afvalrace…
Een talentenjacht hebben we in Udenhout al een paar gehad, ook met De Unentse Maestro werd een paar weken geleden een goed voorbeeld van een televisieprogramma gevolgd. En daar wordt er weer een aan toegevoegd. En eerlijk gezegd is dit er eentje waar je als deelnemer flink aan de bak moet.
Bij Feelgood fitness gaat Juul Wolfs namelijk een afvalrace organiseren. Dit zal tevens haar afstudeeropdracht zijn waarvan ook wij alleen daarom al hopen dat het een succes zal worden.
Misschien ben jij wel één van die deelnemers aan deze race. Vindt je jezelf te dik en je wil je graag voor de zomer nog wat afvallen…? Weet je niet hoe je van deze overtollige kilo’s af komt…? Doe dan mee aan deze leuke challenge! In de maand mei gaat deze afvalrace van 5 weken plaatsvinden. In deze weken wordt er aan iedere deelnemer een uitgebreid beweeg – en voedingsprogramma aangeboden.

Heb je interesse?
Ga dan eens langs bij fitnesscentrum Feelgood en laat je informeren! Je hoeft geen lid te zijn van het fitnesscentrum, maar er zijn wel kosten gebonden aan de deelname. Uit alle de inschrijvingen worden 2 mensen geloot die gratis mee mogen doen aan de Challenge. In ruil daarvoor gaan deze twee deelnemers wel gevolgd worden tijdens deze 5 weken. Je probeerd een vlog bij te houden, wordt er een filmpje gemaakt en is er ook regelmatig een fotograaf in de buurt te vinden wanneer je met de challenge bezig bent. Aan het einde van de 5 weken krijg je ook nog eens een make-over!
Op 2 juni is de afsluiting van de challenge en wordt de make-over bekend gemaakt van de 2 mensen die op de voet gevolgd zijn. Verder zijn er tijdens de challenge nog verschillende activiteiten zoals: advies over voeding na de challenge, afsluitingsles en een GEZONDE maar vooral GEZELLIGE borrel! Aarzel niet en schrijf je dus in en ben een voorbeeld voor iemand anders!

Samenvatting
Wat?  Udenhout Feels Good for the summer!
Waar?  Fitness Centrum FeelGood, Spoorakkerweg 1, Udenhout
Wanneer?  1 mei – 31 mei
Deelnamebijdrage:  Niet-leden: € 89.00    (Leden: € 79.00)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *