…en dit jaar zijn de dames van SVSSS kampioen!

Waar de afgelopen jaren op Udenhout-Centraal.nl regelmatig iets te lezen was over de resultaten van het eerste herenteam van SVSSS, wanneer ze bijvoorbeeld een onderlinge strijd met de buren uit Biezenmortel hadden uitgevochten of kampioen werden zoals het vorig seizoen, is het dit jaar de beurt aan de dames. Het eerste dames team is dit jaar namelijk glansrijk kampioen geworden. De kampioenswedstrijd die op zondag 30 april gevierd werd moest alleen nog maar even gewonnen worden. De uitslag (13-2) tegen de dames van Best Vooruit liet weinig aan twijfels over en zo kon na de wedstrijd de platte kar in gebruik genomen worden en lieten de dames, samen met de vaste supporters zich rondrijden door Udenhout.
Op de kruising maakten de dames even duidelijk dat er dit jaar niemand om dit team heen kan. De auto’s moesten even wachten totdat het kruispunt weer vrij werd gegeven.
Naast dit kampioenschap bestaat ook nog de kans dat de dames de beker gaan binnenhalen. We zijn benieuwd of er in dat geval überhaubt nog een auto Udenhout in of uit kan!!!

Namens Udenhout-Centraal.nl van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *