Udenhout Feel(s) Good for the summer!

Afgelopen maandag zijn we van start gegaan met de afvalrace… De kandidaten hebben zich bij ons gemeld en wij hebben hun resultaat gemeten aan de hand van factoren zoals: vetpercentage, BMI (gewicht in verhouding tot je lengte), spiermassa etc.

Het eerste weegmoment van onze 2 geselecteerde kandidaten is dus een feit! Wie deze 2 geselecteerde kandidaten zijn houden we nog even geheim voor u… Aan de hand van interviews, gesprekken, weegmomenten en intensieve begeleiding gaan wij deze 2 kandidaten aankomende maand volgen. Het is dan aan u de taak om te raden om wie het gaat…

De twee geselecteerde kandidaten ondergaan aan het einde van de afvalrace een totale make-over! Op vrijdagavond 2 juni worden zij in ‘t Plein te Udenhout volledig voorzien van kleding, kapsel, visagie en dergelijke… Naast deze show staat deze avond bol van leuke activiteiten! U bent welkom!!

Je wilt alsnog deelnemen, maar je was de eerste week verhinderd? Dan hebben we voor jou de uiterste startdatum een week opgeschoven! Je kunt nu starten tot 8 mei! Dit houdt dan wel in dat je nog een weekje langer door moet gaan met de afvalrace om het gewenste resultaat te bereiken.

Voel jij je geroepen? Kom langs in ons fitnesscentrum of bel 013-5113579. Vanaf €79,00 doe je al mee!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *