De Tussenstand in de Afvalrace “Udenhout Feel(s) Good for the summer”

Onze mistery guest (man) is op 1 mei begonnen aan de afvalrace “Udenhout Feel(s) Good for the summer”. De eerste weken zijn goed verlopen. De voedingsschema´s zijn goed vol te houden en ze geven hier hun eigen variatie aan thuis. Naast gezonde voeding is het ook erg belangrijk om genoeg dagelijkse beweging te hebben. Onze deelnemer sport hierbij ook 6 x in de week. 2 x zelfstandig in de sportschool 1 x een groepsles bij Feel Good, in de duinen een looptraining en daarnaast nog met een Personal Trainer. Naast de gezonde voeding geeft het drinken van geen alcohol een groot verschil. Zelf merkt onze deelnemer al verschil in kilo´s.

Onze tweede mistery guest (vrouw) is een week later gestart. Ze is begonnen op 8 mei. Haar eerste week is goed verlopen. Ze voelt haar eigen nu al een stuk beter en fitter terwijl ze nog maar even bezig is. Ook haar voeding gaat goed, doordat ze goed begeleid wordt blijft ze erg gemotiveerd. Ze sport 4 x in de week bij Feel Good. Ze neemt deel aan groepslessen en aan dezelfde PT-training als onze andere mistery guest. Het sporten is iets lastiger in te plannen door werk en privéleven, maar omdat ze zo gemotiveerd is probeert ze elke week 4 x in de week te komen.
Zijn jullie ook al benieuwd wie de 2 mistery guests zijn van “Udenhout Feel(s) Good for the summer”?

Op 2 juni vanaf 18:30 zullen ze bij ’t Plein te Udenhout onthuld worden en dan wordt er natuurlijk ook de make-over bekend gemaakt en het aantal verloren kilo’s.
Benieuwd naar het verdere verloop van de afvalrace. Lees dan volgende week het volgende verslag in de wegwijzer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *