Team Ploegsma loopt de Alpe D’HuZes

Op donderdag 1 juni loopt onze dorpsgenoot Maaike Linnemeijer samen met haar broer Ivo Ploegsma mee met de Alpe D’HuZes. Ze lopen ter nagedachtenis van hun broers Maarten en Erik die ze beiden aan kanker zijn kwijt geraakt. Maarten in 1995 en Erik in 2016.
Om geld in te zamelen zijn diverse bedrijven benaderd en de Udenhoutse ondernemers hebben zich welwillend getoond: Boomkwekerij Udenhout en Boomrooijerij Weijtmans hebben zich aangemeld als shirtsponsors en Garage van Keulen en Hoppenbrouwers Techniek hebben een mooi bedrag gesponsord. Fysiotherapiecentrum Udenhout heeft een aparte sponsoring gedaan: Maaike mag hier op de loopband trainen. Bij de Emté is een inzameling van statiegeldbonnetjes geweest.
Het streefbedrag van €5000,- is inmiddels behaald maar Team Ploegsma gaat gewoon door met inzamelen. Dus wie nog wil doneren kan dat doen door op www.opgevenisgeenoptie.nl te zoeken naar team Ploegsma.
Bijzonder detail: speciaal voor de Alpe D’HuZes is door Ivo’s zoon Sander een familielogo ontworpen, dit staat uiteraard ook op het shirt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *