Voorstelling Music 4 Kids door jubilerende harmonie

Zondag 21 mei in Udenhout
Op zondag 21 mei presenteert de Koninklijke Harmonie MVC Udenhout de speciale kindervoorstelling ‘Ik heb een melodietje in mijn hoofd’. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden en is in Ontmoetingscentrum ’t Plein in Udenhout. De zaal gaat om 13.00 uur open en de voorstelling begint om 13.15 uur. Na afloop is er voor alle kinderen nog een verrassing. De toegang is gratis, maar vooraf aanmelden is wel nodig via 175@harmonie-mvc.nl. Wees er wel snel bij, want vol is vol!
De voorstelling is één van de activiteiten die Koninklijke Harmonie MVC uit Udenhout organiseert in het kader van hun 175-jarig bestaan in 2017.

Muziek
In de voorstelling wordt het verhaal verteld van Laurens, een jongen met een melodietje in zijn hoofd. Via een echte teletijdmachine op het podium maakt hij een reis door het verleden, op zoek naar de oorsprong van het deuntje. Want iemand moet toch weten waar het vandaan komt? Op zijn reis door de muzikale tijd wordt Laurens begeleid door het Jeugdorkest van MVC.

Jubileumjaar
De kindervoorstelling is één van de zes activiteiten die Koninklijke Harmonie MVC uit Udenhout organiseert in het kader van hun 175-jarig bestaan in 2017. Andere evenementen die eerder plaatsvonden waren het speciale Nieuwjaarsconcert, de uitgifte van een boek over de historie van de harmonie (in samenwerking met Heemcentrum ’t Schoor) en kortgeleden het succesvolle ‘Unents Maestro’. Verder dit jaar staan nog de kasteelfeesten en een musical-concert op het programma

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *