De Afvalrace is ten einde…

of hebben we te maken met échte doorzetters?

Al enkele weken hebben wij u op de hoogte gehouden van ‘De Afvalrace’. Dit was een project dat door fitnesscentrum Feelgood is opgezet. Of eigenlijk door Juul Wolfs, die voor haar stage bij het fitnesscentrum aan het werk was.
Als eindexamenopdracht moest ze een evenement organiseren. Geïnspireerd door het programma Obese op de televisie dacht Juul dit concept in Udenhout ook uit te kunnen rollen.
En dat heeft ze zeker met succes gedaan. Vele sponsoren werden gevonden in het Udenhoutse bedrijfsleven, die op de een of andere manier hun steentje konden bijdrage aan het slagen van het project. Zo hebben plaatselijke kledingwinkels, schoonheidsspecialisten, kappers en de fotograaf Angelique hun diensten gratis aangeboden om de afvalrace tot een succes te maken.
Maar is zo’n afvalrace niet pas een succes al er in die vier a vijf weken ook daadwerkelijk wordt afgevallen?
Nou ook in dat opzicht is de opdracht van Juul meer dan geslaagd. De hoofdrolspelers vielen samen meer dan 13 kilo in die periode af.
En als kers op de slagroom (al is dat in dit artikel misschien een wat ongelukkig gekozen spreekwoord…) hebben de deelnemers ook al aangegeven deze ingeslagen weg ook voort te willen zetten.
Juul zelf kreeg tijdens de finale avond van haar examinatoren ook te horen dat ze geslaagd was!
Voor iedereen die bij deze afvalrace betrokken is geweest is er deze vrijdag een hele last van de schouders gevallen…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *