Dat ene ding wat we nog misten, hebben we nu ook!!!

Volgens de instanties die daar de richtlijnen voor opstellen voldeed Okiedokie in de Kreitenmolenstraat al aan alle voorwaarden en scoorden ze op al die punten ook ruime voldoendes. Toch hadden Anke en Sanne nog wel een droom om het kinderdagverblijf nóg mooier/beter te maken. De ’tuin’ zou volgens de dames een stuk groter mogen zodat alle kinderen nog meer plaats hadden om lekker buiten te spelen.
Toen de gehele beneden verdieping van De Peppel vrij kwam zijn de dames daar gelijk gaan kijken en hebben de knoop doorgehakt om de overstap naar de Zeshoevenstraat te maken.
Na vele weken van verbouwen en inrichten was op zondag 4 juni de opening van het nieuwe Kinderdagverblijf. Door aangescherpte richtlijnen moesten er in de ruimte, waar tot voor kort een ander kinderdagverblijf zat, toch nog flink wat aanpassingen gedaan worden die zo hier en daar ook flink in de papieren liepen.
Maar na al deze aanpassingen staat er nu een kinderdagverblijf die ook weer aan alle eisen voldoet.
Vanaf deze week zijn de kinderen dus welkom aan de Zeshoevenstraat. Het is echter wel de bedoeling dat de achteringang (parkeerplaats in de Tuinstraat) gebruikt gaat worden als ingang. Dit uiteraard ook weer vanwege de veiligheid!
In het kinderdagverblijf is ruimte voor 9 baby’s (tot 1,5 jaar), 14 dreumessen (1,5 – 2,5 jaar) en 16 peuters (2,5 – 4 jaar).
Deze kinderen worden zowel in vaste als flexibele opvang begeleid door 10 leidsters.
Ook is het mogelijk om de kinderen voor halve of hele dagen bij Okiedokie onder te brengen.

De tuin

Op de nieuwe locatie is eigenlijk nog niet eens zoveel meer ruimte in vergelijking met de vorige. Er is ruimte voor 2 kinderen meer.
De grote verbetering zit hem vooral in het buitenterrein. Deze is zoveel groter geworden dat er zelfs ruimte is voor een kleine ‘kinderboerderij’, waar kippen, konijntjes en cavia’s rondlopen.
En met deze grote buitenspeelplaats is er dus weer een droom van Anke en Sanne uitgekomen.

Kijk op de website van Kinderdagverblijf Okiedokie

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *