‘Kasteelfeest’ bij Kasteel De Strijdhoef

Op 11 juni 2017 gaat het cultureel evenement Kasteelfeest plaatsvinden op Kasteel De Strijdhoef in Udenhout. Dit evenement is gratis toegankelijk.
Bij het Kasteelfeest draait het om muziek, zang, dans, theater en beeldende kunst. Historisch monument Kasteel De Strijdhoef in Udenhout opent zijn deuren speciaal voor u. De kasteelheer heet u van harte welkom op zijn landgoed waar u vermaakt zal worden. Er zijn verschillende exposities van regionale kunstenaars die tentoonstellen in en rondom Kasteel De Strijdhoef. Ook de Koninklijke Harmonie MVC, die dit jaar 175 jaar bestaat, laat van zich horen.
De catering zal gedaan worden door de Duinboeren, een samenwerking tussen boeren rondom het duingebied de Loonse en Drunense Duinen. Zij bieden u lokale streekproducten aan waardoor het plaatje compleet is. Op zondag 11 juni vinden dus verschillende culturele activiteiten plaats op een historisch cultureel erfgoed, waar u tussendoor kunt genieten van lokale streekproducten uit de omgeving van Udenhout.
De vorige editie vond plaats in 2011. Het unieke karakter van dit evenement vraagt om een bezoek van u. Toegang tot het Kasteelfeest 2017 is gratis. Wilt u op de hoogte gehouden worden over het Kasteelfeest in Udenhout? Like dan onze Facebook pagina of bekijk de website: www.kasteeldestrijdhoef.nl

LET OP: Er zijn nog plaatsen vrij voor het ontbijt op zondagochtend van 09:30 uur – 10.45 uur
Geef je op door een mailtje te sturen naar; info@kasteeldestrijdhoef.nl met daarin uw naam en het aantal personen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *