Welkom bij Brasserie de VOC

Vanaf zaterdag 10 juni is het mogelijk om aan boort te gaan van Brasserie VOC, dat sinds die dag aangemeerd ligt aan de Slimstraat op nummer 82. Voor Patty Brok, zelf jarenlang actief in de keuken van een groot marineschip, is daarmee een grote droom werkelijkheid geworden.
Een aantal weken geleden is Patty samen met haar man begonnen om het pand waar voorheen Slim 82 zat, die uitstraling te geven die ze voor ogen had. Een open keuken, die tevens bar is, en op verschillende plaatsen in het interieur het gevoel creëren dat je op een oud VOC schip zit die met een volle lading specerijen en kruiden terug is gekomen van een verre reis.
De open keuken gaat je de ultieme smaakbeleving geven omdat smaken en geuren op deze manier erg goed bij elkaar komen. Precies zoals dat in de 17e en 18e eeuw ook het geval was tijdens de bekende VOC reizen.

Opening met een kanon

De officiële opening op vrijdagmiddag werd gedaan door wethouder Erik de Ridder die samen met Patty een kanon zou laten afgaan. Het kanon weigerde echter even dienst waardoor de knal achterwegen bleef. Die knal hadden wij voor de foto ook niet meteen nodig waardoor het voor ons
De aanwezigen vrienden, buurtbewoners en andere genodigden wensten Patty met haar Brasserie VOC een behouden vaart en ze gaan er daarbij van uit dat de Brasserie een knaller zal zijn.
De keuken van Brasserie VOC is iedere dag tot 22:00 uur geopend, maandag vanaf 17:00 uur, woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 11:00 uur en in het weekend vanaf 10:00 uur.

1 antwoord
  1. Annette Erwich-Brok zegt:

    Wij hebben nu een paar keer gegeten bij brasserie VOC : heerlijk eten met een aparte swing. Gezellig en no nonsense met personeel dat aandacht heeft voor jong en oud.
    Een aanwinst voor Udenhout en omgeving.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *