Inschrijven voor De DorpsQuiz kan nog een paar dagen

De vakantie is voorbij, de eerste pagina’s uit de leerboeken op school zijn al weer doorgenomen en de stapels werk op het bureau die ontstaan zijn tijdens de vakantie worden langzamerhand steeds kleiner. Met andere woorden; het normale leven begint weer aardig op gang te komen. Toch zal dat vertrouwde ritme de komende weken weer flink verstoord worden, want…..
De DorpsQuiz komt weer in zicht! Links en rechts worden er al aanwijzingen ontdekt in verschillende media en de leden van de organisatie kunnen al maanden niet over straat zonder dat ze angstvallig in de gaten worden gehouden (want ze zouden toch maar net met de voorbereiding van een opdracht bezig kunnen zijn…).

Inschrijven

Het ziet er naar uit dat ook dit jaar het aantal teams weer wat zal oplopen. Hoewel dit voor ons als organisatie geen doel op zich is, zijn we uiteraard wel blij dat zoveel dorpsgenoten (en mensen die graag zouden willen dat ze dorpsgenoot waren!!!) aan de DorpsQuiz deel willen nemen. Een groot gedeelte staat al ingeschreven vanaf 1 juni, de dag dat de inschrijving geopend is. Maar ook de teams die nog niet in hebben geschreven kunnen dat nog steeds doen. Inschrijven is namelijk nog mogelijk t/m zondag 10 september. Daarna is inschrijving helaas niet meer mogelijk.

Ga naar het inschrijfformulier voor de DorpsQuiz

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *